“TALAGA”





“TALAGA”


Gusti
Paparin abdi talaga nu canembrang herang
Pinuh kakayon sabudeureunana
Iuh tur tingtrim
Matak genah jeung bumetah

Ngarasula nu ngabebela
Rek dilokat ku inyana
Hujan ngagebret
Rep nyerep kana ati bumi

Gusti
Tumuwuhkeun binih-binih kembang na sisi talaga
Sirameun abdi rebun-rebun
Ambungeun mun ngalantung pasosore
Petikeun barudak nu arulin
Minagka taman ka heman
Pangreureuhan nu lalungse
Rek di kikis ku besi sarebu lapis
Pikeun nakis sato-sato nu telenges


Share on Google Plus

About Imam Sahal

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar :

Posting Komentar